ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A Vidék Szíve webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Vidék Szíve használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatokCégnév: Kuris Péter e.v.
Székhely: 3170 Szécsény, Haynald Lajos út 29.
Telephely: 3170 Szécsény, Bercsényi utca 1/B
Adószám: 65617975-2-32
Vállalkozói engedély száma: 16716796
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info@videkszive.hu
Telefon: +36 70 453 5711

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köreA megjelenített termékek online a Vidék Szíve webáruház szoftveren keresztül megvásárolhatók. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak

(Belföldre)

Előre utalás esetén: 990 Ft
Utánvéttel: 1490 Ft
20 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes.
Megrendelését a rendelést követő két munkanapon belül kiszállítjuk!

A csomagokat a futár 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fizetési lehetőségek

Előre utalás esetén a termékek és a szállítás díját a Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet 75700403-10006461 számú számlára kérjük átutalni, kedvezményezett neve Kuris Péter. Beérkezést követően küldjük a megrendelt termékeket.

RegisztrációA weboldalon történő vásárláshoz külön regisztrációra nincs szükség.

A megrendelés folyamataA megrendelés folyamán az űrlap kitöltésékor meg kell adni a vásárolni kívánt termék nevét és mennyiségét, a megrendelő adatait (Megrendelő neve, e-mail és postacíme, számlázási neve és címe). Ennek a lapnak az elküldésével megrendelése élővé válik. Munkatársunk legkésőbb következő munkanapon e-mailben visszaigazolja a megrendelt áru mennyiségét a fizetendő összeget és a csomag várható érkezését.

Elállás jogaA megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy (14) munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a tulajdonos köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Elállási jog gyakorlásának meneteAmennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!
A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.
Elállási szándékát csak bontatlan termék esetén áll módunkban elfogadni.

AdatkezelésA webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.
A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.