Akik bíznak bennünk, és akiket mi is Vidék Szívével ajánlunk 2. rész

  • Reading time:3 mins read

Miért választanak minket partnereink?

Amikor a partnereinket megkértük, hogy mondjanak néhány szót rólunk, örömmel hallgattuk, hogy szinte mindenki mást emelt ki a cégünkről. Herczeg Andrea, a Csak a Mentes cég vezetője természetesen az ellenőrzött termelést. Ádám Ákos, a Freshland étteremhálózat tulajdonosa a termék minőségét, míg Bartek Kata, a Recept Guru háziasszonya elárulta, hogy a tökmagra, valamint az abból készült tökmagolajra és tökmaglisztre az egészségre gyakorolt pozitív hatásuk miatt figyelt fel.

Bartek Kata kiemelt figyelmet szentel blogján az egészséges hozzávalóknak, és nemcsak a főételekhez, hanem desszertekhez, salátákhoz is gyakran választja a Vidék Szíve tökmagolajunkat és tökmaglisztünket „Inzulinrezisztensként számomra is nagyon fontos, hogy olyan funkcionális termékekkel egészítsem ki az étkezésemet, melyek pozitív élettani hatással rendelkeznek. Ezek a termékek különleges alapanyagok. Nagyrészt abban szeretnék segítséget adni az olvasóimnak, hogy a termékeket milyen kreatív, innovatív receptekhez tudják felhasználni, hiszen így sokkal izgalmasabban és változatosabban tudják ezeket a remek alapanyagokat felhasználni. Hogy miért pont a Vidék Szíve tökmagtermékeket használom? Amikor először olvastam a termékek pozitív hatásairól, nem volt kérdéses számomra, ha van rá lehetőségem, akkor a magyar termelő által termelt terméket választom, ráadásul a cég vezetőjével való közvetlen kapcsolat, a családi vállalkozás voltak rendkívül
szimpatikusak.”

A jó hír pedig, hogy mind Kata blogja és jobbnál jobb Vidék Szíve alapanyagokkal készülő receptjei, mind pedig folyamatosan frissen készülő tökmagolajaink egy kattintással elérhetőek. Így akár már néhány nap múlva a Te konyhádban is ott lehet bármelyik termékünk. Legyél Te is sztárszakács, és írd meg nekünk, Te melyik ételedet tudnád elképzelni néhány csepp tökmagolajjal!

Vélemény, hozzászólás?