Akik bíznak bennünk, és akiket mi is Vidék Szívével ajánlunk 3. rész

  • Reading time:3 mins read

„…Fontos a csapat!”

Szó Gellértről és cukrásztermékeiről azért is szerettünk volna külön írni, mert ő nem csak használja a Vidék Szíve termékeit, hanem neki köszönhetően évről-évre újabb Vidék Szíve különlegességek is születnek. Gellért 2016-ban az Őrség Zöld Aranya tortájával elnyerte a Magyarország tortája címet, mely azóta is sokak kedvenc süteménye. „Ahhoz, hogy változatlan ízélményt tudjunk nyújtani a cukrászdában, nagyon fontos az alapanyagok megbízhatósága.” – mondja a fiatal cukrászmester, aki immár három éve állandó megrendelője a Vidék Szíve tökmagolajnak. „A Vidék Szíve termékek minősége mindig stabil. Soha nincs benne kellemetlen mellékíz, ami annak köszönhető, hogy maximálisan oda- figyelnek a helyes tárolásra. Ha az íz mindig ugyanolyan magas minőségű, akkor nem kell állítgatnom a receptúrát, így könnyebben tudok dolgozni vele. Gyönyörű sötétzöld színéből, s persze az ízéből tudhatom, hogy nincs felütve étolajjal, ami számomra nagyon fontos. Minőségi desszerteket minőségi alapanyagokból lehet készíteni.”

Az országosan elismert cukrászmester a Vidék Szíve tökmagolaj különleges ízélményét tökmagfagylaltba, macaronba és különböző bonbonokba is belevarázsolta, melyeket immár öt helyen megkóstolhatsz az országban: a G&D cukrászdákban Salgótarjánban, Balatonkenesén és Gyöngyösön, valamint Szegeden a Reök cukrászdában és az Árkádban található Delimo-ban. „Biztos vagyok benne, hogy a saját cukrászdáinkon kívül sok más cukrászdában is találkozhatunk a Vidék Szíve tökmagolaj ízével, mert amerre járok, jó szívvel ajánlom a nógrádi 100%-os tökmagolajat alapanyagként.”

Ahogy a legtöbb magyar vállalkozást, úgy a G&D cukrászdát is érintette a járványhelyzet a tavasszal, de Gellért büszkén meséli, hogy egy embert sem kellett elküldeniük, amit úgy tudtak megtenni, hogy a vezetőség lemondott a fizetésről a nehéz hónapokban. „Kiálltunk amellett, hogy fontos a csapat! A járvány alatt a kenyér volt a fő profilunk, a korlátozások enyhülésével pedig mindenki alig várta, hogy újra süteményezhessen, így szerencsére a nyár nagyon sok munkát adott cukrászdáinknak.”

szo_gellert.jpg

Büszkék vagyunk rá, hogy Szó Gellért is a Vidék Szíve tökmagolajunkat használja, és termékeinkből újabb és újabb különlegességeket készít! Ezek a hazai összefogások jelentik a biztosítékot arra, hogy jövője legyen a minőségi munkának és a magyar mezőgazdaság kiváló terményeinek.

Vélemény, hozzászólás?