Értékes, egészséges és egyedi

  • Reading time:4 mins read

Ajándékok a Vidék Szíve portájáról

Karácsonyt ünnepelni sokféleképpen lehet. Van, aki a kertjében álló kis fenyőt díszíti fel vagy egy fenyőágat az asztalon, míg mások csillogó fenyőt állítanak a nappali közepén. Egyeseknek a vendégség és a főzés kerül a középpontba, míg akad, aki elutazik, és a pihenést tartja az ünneplés legjobb módjának. Az ünnep megannyi üzenete közül kedvünk, hitünk szerint válogathatunk, de az egész világ a békét és a szeretetet vágyja erre a napra. Szeretetünket pedig szívesen mutatjuk ki ajándékok formájában is. Bárhol is legyünk ezen az estén, bárhova kerüljenek színes csomagolópapírokba és fényes masnikba öltöztetett ajándékaink, vagy natúr anyagokba burkolt, termésekkel díszített kis csomagjaink, mindannyian örömet szeretnék szerezni szeretteinknek, mert adni jó, sokszor jobb, mint kapni. Az igazi öröm pedig, ha sikerül az ajándékozott számára kellemes meglepetést, hasznos, kedves, mi több, értékes kincseket rejteni a csomagba.

Míg földjeink a hótakaró alatt alszanak, mi, itt a Vidék Szívénél szécsényi üzemünkben, advent idején is készítjük és palackozzuk friss tökmagolajunkat, csomagoljuk ízletes natúr tökmagjainkat, és, hogy még különlegesebb sütemények kerülhessenek az ünnepi asztalra, tökmaglisztjeinket is elérhetővé tettük webshopunkban. Minden évben örömmel tapasztaljuk, hogy az idősebb korosztály tagjai, akik gyakran mondják, hogy nekik már nincs szükségük ajándékra, hisz mindenük megvan, ugyanúgy örülnek az egészségmegőrző hatásukról ismert olajainknak, mint a kulináris élvezeteket kereső lelkes amatőr szakácsok és az egészségtudatos étkezés mellett voksoló hölgyek és urak. Épp ezért biztosak vagyunk benne, hogy a Vidék Szíve termékeivel egészséges és értékes formában tolmácsolhatjuk szeretetünket családtagjaink, barátaink és kollégáink felé is.

Sőt, idén szerettük volna, ha a vidék kincseivel nem csak egészséget és kulináris élvezeteket adhatnátok szeretteiteknek, hanem egy falat örömöt is. Ezért gondosan válogatott, adalékanyagmentes tökmagunkat a G&D Cukrászattal együttműködve ínycsiklandó bon-bonokba rejtettük. A zöld arany egészsége, a minőségi fehér csokoládé krémessége és a málna varázslatos találkozásával egy gluténmentes édesség; étcsokoládés verzióban pedig egy igazi trendi megjelenésű desszertköltemény kerülhetett termékpalettánkra. A bonbonok hatos csomagolású kis dobozkáinkban kedves ajándékok lehetnek, tizennyolc darabos válogatásban pedig igazi gáláns meglepetés, legyen szó céges vagy családi karácsonyok frappáns ajándékötleteiről.  Tedd a fa alá vagy kínáld desszertként! Zöld rétegeiben a Vidék Szíve tökmagunkkal mondhatod el, hogy fontos volt számodra megtalálni a különlegességet az ünnepben.

Mi a Vidék Szívét csomagoljuk ajándékcsomagjainkba, rendeld meg még ma és csomagold mellé szívhez szóló üzeneted, hogy egészséges és különleges ajándékod egyedivé varázsold! Rejts értéket a fa alá, TÖK jó lesz!

Vélemény, hozzászólás?